ΜΑΖΙΚΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Προεκλογική συγκέντρωση «αυτοδυναμίας» στο Εντευκτήριο Εκάλης

ARTICLE

share ME.

Συγκέντρωση «αυτοδυναμίας» στο Εντευκτήριο Εκάλης! Η προσέλευση του κόσμου ήταν μαζική και οι επώνυμες προσωπικότητες, που με τίμησαν με την παρουσία τους και μίλησαν για εμένα, πολλές.

 

 

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν στελέχη της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι του Βόρειου Τομέας Αθήνας, άνθρωποι από τους χώρους του Αθλητισμού, της Υγείας και του «επιχειρείν», συνάδελφοι δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι ενώσεων, φορέων και τοπικών συλλόγων.

 

 

Μεταξύ αυτών, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας, ο Τάκης Περσίας, που έχουν γράψει τη δική τους «χρυσή» ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

 

Οι Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Πρόεδρος ΠΣΑΤ και πρώην Δήμαρχος Πεύκης, η Αγγελική Γυπάκη, Αντιπρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ και ο Σπύρος Κουντούρης, Αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, εκπροσωπούν σπουδαίες ενώσεις χιλιάδων εργαζομένων.

 

 

Ο Νίκος Χιωτάκης, πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς και τέως Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) καικαι ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, Μάριος Νομικός.

 

 

Οι υγειονομικοί Τούλα Κατοίκου, Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο «Παίδων» Πεντέλης και ο Χάρης Σταυράτης, Πρόεδρος Εργαζομένων Γ.Ο. Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι», με το σημαντικό έργο που έχουν προσφέρει στο ΕΣΥ.

 

 

Ο Νίκος Σαντοριναίος, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, η Νατάσσα Κοσμοπούλου, Δημοτική Σύμβουλος Πεντέλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κηφισιάς, Λίλα Παπαδημητρίου, Άννα Κορογιαννάκη, Ιωάννης Διονυσιώτης , Γιώργος Κατσίμπας, Βασίλης Καραγιαννάκης, Κώστας Τσιλιγγίρης.

 

 

Ο Βασίλης Ξυπολιτάς, υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς, ο Γιώργος Οικονόμου, υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και η Νταίζη Κωνστάν, πρώην αντιδήμαρχος Ψυχικού.

 

 

Η Βάσω Τσαλαβούτα, Πρόεδρος Συλλόγου Κηφισιωτών και η Αγγελική Βαλασοπούλου, Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Εκάλης.

 

 

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της,άρσης βαρών Μαρία Χριστοφορίδου κι ο διακεκριμένο συνάδελφος Μιχάλης Δημητρίου.

 

 

Ο Σπύρος Αβραμάκος, Πρόεδρος της Β1 ΔΕΕΠ, ο Φώτης Φωτίου, μέλος της νομαρχιακής Β1, η Μαίρη Κοντιζά, Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κηφισιάς, ο Γιάννης Τομπούλογλου, Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Νέας Φιλαδέλφειας, ο Πέτρος Τσιλιγκίρης, Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κηφισιάς και πολλά ακόμα στελέχη της ΝΔ, όπως η Ελένη Βαλμά και η Κατερίνα Ζαγγανά.

 

 

Και, φυσικά, η αγαπημένη συνάδελφος και βραβευμένη δημοσιογράφος της ΕΡΤ, αλλά πάνω από όλα καλή μου φίλη, στα εύκολα και στα δύσκολα, Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η οποία και συντόνισε την εκδήλωση.

 

 

Ευχαριστώ θερμά όλες τις φίλες και όλους τους φίλους που με στηρίζουν σε αυτήν την απαιτητική, αλλά και πολύ σημαντική προεκλογική μάχη, που θα καθορίσει το μέλλον της χώρας μας, των οικογενειών μας, των παιδιών μας.

 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

ΟΙ λογαριασμοι μου στα social media!

Follow me 👉

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Incorrect access token specified.

Scroll to Top