ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ARTICLE

share ME.

Η στήριξη του κόσμου στα Μελίσσια και την Πεντέλη ήταν εντυπωσιακή, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η παρουσία των ανθρώπων από τον τομέα της Υγείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Μαζί με πολλούς συμπολίτες μου, φίλες και φίλους από το Βόρειο Τομέα της Αθήνας, συζητήσαμε για το διακύβευμα των επικείμενων εθνικών εκλογών και ανταλλάξαμε απόψεις για ζητήματα που απασχολούν το μέλλον των παιδιών μας. Στην κάλπη της 21ης Μαΐου του 2023 δεν πρέπει ούτε μια ψήφος να πάει χαμένη. Ευχαριστώ θερμά για το συντονισμό της συγκέντρωσης την Αν. Διοικήτρια στο «Παίδων Πεντέλης», Ευσταθία Κατοίκου και τον Δημοτικό Σύμβουλο Πεντέλης, Γιώργο Κατσικογιάννη.

 

Ανάμεσα σε όσους με τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διοικητής του «Σισμανόγλειου», Ηλίας Δαλαΐνας, ο Αν. Διοικητής του «Αμαλία Φλέμινγκ», Ιωάννης Ευθυμιάδης, ο Υποδιευθυντής της Διοικητικής Υπηρεσίας του «Παίδων Πεντέλης», Γιώργος Ζαναβιέρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πεντέλης, Λευτέρης Κοντουλάκος, Δημήτρης Αποστολάκος, Άρτεμης Αργύρη, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Γρηγόρης Λιβιεράτος, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Γαλατσίου, Άγγελος Δημοσθένους, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Πεντέλης, Φώτης Φωτίου, ο Αντιπρόεδρος Πελοποννησίων Πεντέλης, καθώς και πολλοί ακόμα συντοπίτες μου, τους οποίους και ευχαριστώ, επίσης, θερμά έναν-έναν.

 

Τέλος, ιδιαίτερα τιμητική για εμένα και η παρουσία της Κατερίνας Ζαμπέτα, κόρη του αείμνηστου συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, Γιώργου Ζαμπέτα. Συνεχίζουμε.

ΟΙ λογαριασμοι μου στα social media!

Follow me 👉

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Incorrect access token specified.

Scroll to Top