ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Ομιλία για «το διακύβευμα των Εθνικών Εκλογών 2023» στην εκδήλωση των ΔΗΜΤΟ ΝΔ & ΟΝΝΕΔ Βριλησσίων

ARTICLE

share ME.

Για «το διακύβευμα των Εθνικών Εκλογών 2023», στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Βριλησσίων, μίλησε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ και υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Βόρειο Τομέα Αθήνας, κ. Αριάδνη-Άρια Αγάτσα. Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Βριλησσίων και ΟΝΝΕΔ Βριλησσίων, συμμετείχαν επίσης ως κεντρικοί ομιλητές, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης, καθώς και ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Δημήτρης Καιρίδης.

 

«Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση. Πρέπει να συσπειρωθούν όλες οι δυνάμεις, να υπάρχει ευρεία αποδοχή για να μπορέσει η νέα κυβέρνηση να ασκήσει την πολιτική της. Βλέπετε πόσα δεινά μας έχουν βρει: μεταναστευτικό, ενεργειακό, covid, προβλήματα διαχρονικών παθογενειών. Εάν δεν υπάρχει αποτελεσματική κυβέρνηση να πάρει γρήγορα αποφάσεις, θα πάμε πολλά χρόνια πίσω», ανέφερε η κ. Αγάτσα, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι η αναγέννηση του κράτους θα λάβει χώρα με την αναγκαία «θεραπεία» των χρόνιων παθογενειών, οι οποίες αναδείχθηκαν για ακόμα μία φορά με τον πιο τραγικό τρόπο στα Τέμπη.

 

«Να μετατραπεί ο δικαιολογημένος θυμός, η δικαιολογημένη αυτή οργή, σε κινητήρια δύναμη για το μέλλον και να πάμε όλοι να ψηφίσουμε. Η λογική να πάρει τη θέση του δικαιολογημένου συναισθήματος και να σκεφτούμε πόσο κοντά έχει σταθεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον πολίτη αυτά τα τέσσερα χρόνια», τόνισε η υποψήφια βουλευτής της Β1 εκλογικής περιφέρειας, εκφράζοντας την αναγκαιότητα να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στο κυβερνών κόμμα, καθώς το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα δεν έχει αποδειχθεί αρκετά ώριμο για συνεργασίες, τόσο στην τρικομματική του 2012, όπου η ΔΗΜΑΡ αποχώρησε από τη συνεργασία με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όσο και στο μόρφωμα του 2015 με το συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΟΙ λογαριασμοι μου στα social media!

Follow me 👉

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Scroll to Top